top of page

MIR - Methode

Zelfhelingsmethode

Mentale en Intuïtieve Reset. Deze methode is zo ontworpen dat iedereen het zelfstandig en eenvoudig kan toepassen. U kunt deze zelfhelingsmethode inzetten voor fysieke, mentale en emotionele klachten. Ons lichaam is een bron van wijsheid en heeft een krachtig zelfhelend vermogen zoals we ervaren bij een blessure of wond. De MIR-Methode activeert ons zelfhelend vermogen weer naar zijn optimale staat.

De activeringsprocessen waar de MIR-Methode zich op richt zijn: ruimte scheppen door opruimen en afvoeren van ballast, aanvullen van wat er tekort is, evenwicht/ harmonie herstellen, richting geven.

De methode helpt u om uw energiesysteem weer stromend en krachtig te krijgen. Daarnaast werkt het ook in op uw levenspad en zal het u steunen en richting geven in het vinden wat het beste bij u past. De methode kan gebruikt worden voor volwassenen, kinderen en dieren. Heeft u interesse om deze methode zelf en kosteloos toe te passen, bekijk dan onderaan deze pagina de MIR-Methode instructie-video. TIP: meld u zelf dan aan voor de 6 weken begeleiding mails en de wekelijkse nieuwsbrieven op: http://www.mirmethode.nl/

Waarom dan een consult van de MIR-Methode?

U zet uw lichaam ertoe aan om zich op 9 gebieden tegelijk te helen. Elk van de opdrachten vergt veel werk van het lichaam. Het is vrij normaal als u klachten krijgt omdat het lichaam een heleboel processen tegelijk in gang zet. Dat kunt u dus gaan voelen. U kunt zich moe gaan voelen of andere lichamelijke reacties krijgen. Mocht dat voor u te pittig worden of wanneer u al lang met dezelfde klachten kampt, kunt u bij mij terecht voor extra begeleiding. Ik maak dan voor u een MIR-Methode op maat, gericht op uw persoonlijke situatie. Door middel van spiertesten kan ik dan met u uittesten waar de blokkades zitten. Dit zorgt voor meer verdieping, bewustwording en een snellere vooruitgang. Tevens kan ik u tijdens een consult uitleggen hoe u nog meer uit deze methode kunt halen.

Bekijk ook

Reattach Therapie

Clinical Neuropsychiatry AWARD 2015

ReAttach schema therapie voor mensen met psychische/emotionele klachten.

Reconnective Healing

Foundational Practitioner Reconnective Healing®

Reconnective Healing helpt de natuurlijke balans te herstellen op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

The Reconnection

Reconnection® Practitioner

The Reconnection heeft effect op iemands levenspad, persoonlijke ontwikkeling en evolutie.

bottom of page