top of page

Reconnective Healing

Foundational Practitioner Reconnective Healing®

Reconnective Healing helpt de natuurlijke balans te herstellen op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Reconnective Healing is een krachtige vorm van heling, waarbij wordt gewerkt met frequenties (trillingen) die licht, energie en informatie bevatten. Deze frequenties werken op alle niveaus van ons wezen door. Wanneer we ons verbinden met de nieuwe energiefrequenties, kunnen we veranderingen in ons lichaam voelen. De trillingen manifesteren zich in ons en worden deel van ons. Dankzij deze heling worden we afgestemd op hogere frequenties.

Reconnective Healing is geen therapie en behandeld niet een specifieke aandoening. Het is meer dan symptomen bestrijden van fysiek ongemak. Deze frequenties bieden ons de mogelijkheid om meer in balans te komen op een hoger niveau in het universum en in een diepere verbinding met onszelf. Reconnective Healing helpt bij het herstellen van de natuurlijke balans. Als resultaat van deze verbinding en de verkregen balans vallen gezondheidsproblemen vaak weg.

Directe verbinding: Reconnective Healing onderscheidt zich van andere vormen van energiewerk. Bij onderzoek wordt gevonden dat Reconnective Healing heel anders werkt en dat mensen die het ervaren het ook als anders omschrijven. Reconnective Healing gaat verder en is voelbaar anders, door de directe verbinding met de universele helende intelligentie.

Het geeft toegang tot het totaalspectrum van niet alleen energie maar tot de al omvattende, brede bandwijdte van ENERGIE + LICHT + INFORMATIE. Deze energieën werken op kwantumniveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA, onze cellen, ons lichaam, onze geest en ziel. Genezing heeft ook betrekking op onze evolutie en behelst tevens de evolutionaire herstructurering van ons DNA en onze verbinding met het universum op een nieuw niveau. Daarom wordt Reconnective Healing® ook wel evolutionaire genezing genoemd.

Synchronisatie: De afstemming van krachten en velden, de communicatie van energie, licht en informatie, vinden plaats. Het lichaam wordt zich bewust van de nieuwe trillingen en kan als geleider fungeren.

Zodra de cellen zich vernieuwen en weer gezonde informatie bevatten, kan het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer optimaal functioneren. Het lichaam kan wel wat tijd nodig hebben voor het integreren van de nieuwe balans. De Reconnective energie blijft dan ook doorwerken nog lang na de sessie(s). Het resultaat laat zich echter niet sturen en de werking is voor ieder verschillend.

Sessie informatie

Draag comfortabele kleding, aangepast aan het seizoen. Tijdens de sessie ligt u in een ontspannen houding op de rug, aangekleed (zonder schoenen), op een relaxbank. Als u moeite hebt om op uw rug te liggen, zoeken we samen naar een passende oplossing. U mag dan de ogen sluiten, u hoeft niets te doen. Het is een moment van rust. De beste manier om deze heling toe te laten is door even uw wensen los te laten. Verplaats uw aandacht naar binnen, observeer wat u opvalt.

Tijdens de sessie raak ik u niet aan. Ik faciliteer alleen de Reconnective energie frequentie zodat u er contact mee kunt maken. Reconnective Healing is een samenspel tussen de practitioner, de cliënt en het universum. Deze frequentie geeft u wat u nodig heeft, de healing komt in allerlei soorten en maten. Geef de energie zelf de ruimte om zijn werk te doen, u en ik hebben geen invloed op het resultaat. Juist het willen sturen van het proces in vastomlijnde uitkomsten/wensen kunnen het resultaat belemmeren.

Tijdens een sessie is het dus niet nodig en zelfs ongewenst actief mee te werken bijvoorbeeld door te bidden, te visualiseren, mantra's te herhalen, te mediteren of op een speciale manier te ademen. Vertrouw erop dat het universum weet en geeft wat u nodig heeft. Let wel, wat wij willen komt in ‘eerste instantie’ niet altijd overeen met wat wij werkelijk nodig hebben. Elke heling is uniek en iedereen ervaart een sessie weer anders. De meeste cliënten ervaren een heling als ontspannend en prettig, inzichten dienen zich soms spontaan aan. Zowel tijdens als na een helingsessie kan u (soms dagen of weken) bepaalde ervaringen en/of sensaties ervaren. Het resultaat is daar echter niet van afhankelijk!

Reconnective Healing sessie duurt 1 uur, inclusief een voor- en nagesprek. Eén tot drie sessies worden aanbevolen. Deze frequenties zijn zo totaal en krachtig dat meer over het algemeen niet nodig is.

Gebruik voor de aanvang van een sessie geen sterk geurende stoffen zoals parfum omdat het van belang is dat u alles zo zuiver mogelijk met al uw zintuigen kunt ervaren.

Reconnective Healing is voor alle leeftijden en ook voor onze dierenvrienden.

Reconnective Healing blijkt bijzonder geschikt te zijn voor (nieuwetijds) kinderen en jongeren. Zij ervaren deze vorm van heling vaak als zeer prettig en ontspannend. Veel kinderen merken dat ze meer vreugde gaan ervaren en zich lekkerder in hun vel voelen. Ze gaan beter functioneren op school en thuis. Kinderen en dieren zijn onbevooroordeeld en onbevangen en blijken derhalve heel ontvankelijk voor deze vorm van heling.

Dr. Eric Pearl, Los Angeles, is de ontdekker van The Reconnection® en Reconnective Healing®. Wereldwijd geniet hij veel belangstelling van artsen en wetenschappers. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. De frequenties van The Reconnection zijn meetbaar. Metingen laten bijvoorbeeld veranderingen in de hersengolven zien, passend bij een diep meditatieve staat, zelfs al heeft iemand nog nooit gemediteerd. Ook blijkt dat de hartfrequentie regelmatiger ofwel harmonischer wordt. Volgens diverse wetenschappers zijn deze frequenties nieuw op aarde. Verklaringen voor de effectiviteit ervan worden gezocht in o.a. biofotonen-leer en quantum fysica. www.thereconnection.nl

Bekijk ook

Reattach Therapie

Clinical Neuropsychiatry AWARD 2015

ReAttach schema therapie voor mensen met psychische/emotionele klachten.

The Reconnection

Reconnection® Practitioner

The Reconnection heeft effect op iemands levenspad, persoonlijke ontwikkeling en evolutie.

MIR - Methode

Zelfhelingsmethode

Mentale en Intuïtieve Reset. Deze methode is zo ontworpen dat iedereen het zelfstandig en eenvoudig kan toepassen.

bottom of page